Workshop – IoT & Mobile Apps

by Alexandra Enache on 13/04/2017

Centrul de Tehnologia Informației și Comunicațiilor din cadrul Universității Româno-Americane în parteneriat cu Oracle România organizează un atelier de lucru extensiv, pe durată a 4 sesiuni diferite, axat pe tematică „Internet of Things și Aplicații Mobile”. 

Toate cele patru sesiuni vor fi conduse de câte 2 instructori din partea Oracle România, dezvoltatori cu experiență în cadrul companiei respective.

Activitățile se vor desfășura în Sala 223, în sistem BYOD (bring your own device), în intervalul orar 09:30-12:30, în fiecare zi de miercuri, pe parcursul a patru săptămâni, conform programului:

  • 26 aprilie 2017 – Sesiunea 1 » Prezentare generală IoT, concepte, modele, exemple, dezvoltare de aplicații mobile, aplicații în timp real, scenarii de utilizare, potențial. 
  • 3 mai 2017 – Sesiunea 2 » Node.js (Windows/Mac/Linux/Raspberry PI), instalare/configurare mediu de dezvoltare, unelte și concepte specifice, exemple de dezvoltare cu diverse module, configurare bază de date, servicii REST. 
  • 10 mai 2017 – Sesiune 3 » Ionic Framework – prezentare, instalare, configurare, generare proiecte / Dezvoltare aplicații JS/HTML pentru implementare pe diverse platforme / Plugin-uri native, bluetooth, stocare, notificări / Generare aplicații pentru Android și iOS. 
  • 17 mai 2017 – Sesiunea 4 » Hardware iBeacons, Raspberry PI, design hardware individualizat, GPIO, integrare Node.JS cu NodeRED.

La finalul celor 4 sesiuni va exista un sistem finalizat, o aplicație funcțională. Instructorii vor participă și la o sesiune finală de întrebări și răspunsuri.

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați AICI.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


+ 3 = 10

Previous post:

Next post: