MCC Commercial Law, Concursul de procese simulate pe Drept Comercial, ediția a VIII-a, 2017

by Alexandra Enache on 07/04/2017

Universitatea Româno-Americană a lansat o nouă ediție a Concursului de Procese Simulate pe Drept Comercial – MCC Commercial Law!

Studenții selectați participă la un program special de pregătire teoretică și practică în materia dreptului comercial, dreptului civil și în materia procedurii civile, și de simulare a proceselor reale, inclusiv în sălile de judecată ale instanțelor judecătorești bucureștene.

Pregătirea studenților este realizată de conf. univ. av. dr. Luminița Tuleașcă (coordonator proiect), av. Alina Turcu, av. George Ioniță, Laurențiu Giurgiu și av. Diana Harrocks.

Studenții vor reprezenta Universitatea Româno-Americană la Competiția inter-universitară MCC Commercial Law 2017, ce se va desfășura în Sala Istrate Micescu a Curții de Apel București, în data de 13 mai 2017.

Mulțumim tuturor colaboratorilor implicați în acest proiect: av. Alina Turcu, av. George Ioniță, Laurentiu Giurgiu, av. Diana Harrocks, Ana Elena Iunker, Silvia Martis Tabușcă. Mulțumiri speciale partenerilor noștri: Wolters Kluwer Romania, JURIDICE.ro și Tuleașcă Lawyers.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


− 4 = 5

Previous post:

Next post: