PREZENTAREA URA

Universitatea Româno-Americană este o instituție PRIVATĂ de învățământ superior din București (Bld. Expoziției nr.1B, sector 1), parte a sistemului național de învățământ, fondată în anul 1991 de către prof.univ.dr. Ion Smedescu, acreditată prin lege în 2002 și evaluată de către ARACIS în anul 2010 cu cel mai înalt calificativ – “GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT” și, ulterior, în 2015, cu același calificativ, având ca scop promovarea valorilor educaționale ale învățământului superior american pe fondul bogatelor tradiții ale învățământului românesc.

Universitatea Româno-Americană oferă 13 programe de studii de LICENȚĂ (dintre care 2 cu predare exclusiv în limba engleză) și 26 de programe de studii de MASTERAT (dintre care 6 cu predare exclusiv în limba engleză) în cadrul celor 7 FACULTĂȚI COMPONENTE și numeroase resurse valoroase de dezvoltare personală și profesională, pe lângă cursurile și seminariile din programul de studiu ales.

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ A CAMPUSULUI APĂSÂND AICI !

APASĂ PE IMAGINILE URMĂTOARE PENTRU INFORMAȚII DETALIATE!

 

CEA MAI BUNĂ UNIVERSITATE PRIVATĂ DIN ROMÂNIA

conform studiului ”University Ranking” efectual de compania germană Kienbaum Management Consultants în colaborare cu revista Capital

sau pe WhatsApp la 0722 200 203 :)

email