Regulamentul de comunicare în mediul online cu URA

  1. Universitatea Româno-Americană răspunde întrebărilor adresate pe Blog şi pagina de Facebook de Luni - Vineri între orele 10:00-16:00;

  2. Universitatea Româno-Americană nu răspunde la întrebări în zilele de weekend (Sâmbătă, Duminică), când Universitatea este închisă, în vacanță sau când personalul Departamenului de Comunicare și PR este în concediu, decât în cazuri speciale;

  3. Universitatea Româno-Americană va răspune în maxim 48 de ore lucrătoare de la data postării întrebării;

  4. Universitatea Româno-Americană își rezervă dreptul fie de a nu răspunde, fie de a șterge întrebările/comentariile care:

- Nu respectă gramatica limbii române;

- Sunt jignitoare la adresa cuiva;

- Conțin limbaj vulgar, argouri sau au tentă sexuală;

- Conțin în exces caractere specifice conversațiilor de pe Yahoo Messenger și alte aplicații de instant messaging (<3, :X,  >:D<, :| , :) ), =)), ^_^ etc.) excepție făcând caracterul smiley face ”:)”.

*A se face distincția dintre pagina de Facebook a Universității Româno-Americane și timeline-ul personal de Facebook.

*Universitatea Româno-Americană își rezervă dreptul de a elimina/bana userii care se abat de la regulile de mai sus.

*Conversațiile între studenți care nu necesită neapărat intervenția sau atenția personalului Universității, se vor ține pe grupurile de Facebook dedicate Universității și facultăților sale.

*Pe pagina de Facebook, pe grupul de Facebook și pe Blogul Universității nu se permite promovarea unor evenimente/proiecte/produse fără aprobarea Departamentului de Comunicare și PR.

*Pe pagina de Facebook a Universității și pe Blog nu se află notele la examene, restanțe sau credite, numere de telefon ale cadrelor didactice, cursuri sau materiale didactice, acestea putând fi obținute fie de la secretariat, fie din listele postate pe website-ul Universității.

*Cei care doresc să afle un răspuns la o întrebare sunt rugați să verifice postările anterioare de pe pagina de Facebook, grupul de Facebook și Blogul Universității unde este foarte probabil ca altcineva să fi adresat deja aceeași întrebare la care a primit un răspuns din partea Universității.

*Prezentul regulament poate suferi modificări în timp.

email

{ 14 comments }

Andrei 13/03/2012 at 1:20 pm

Buna ziua, pentru studentii din anul 3 se organizeaza o sesiune de restante in luna iunie inainte de examenul pt licenta? Ce se intampla daca dupa sesiunea de restante din iunie un student ramane cu cateva restante sau credite?

Mihai Naghi 13/03/2012 at 6:08 pm

Bună seara!

Într-adevăr, se va organiza o sesiune de restanţe în luna Iunie. Cei ce nu vor promova nici această sesiune nu pot susţine examenul de licenţă, asta însemnând că vor fi nevoiţi să se înscrie în an suplimentar, la sfârşitul căruia vor putea susţine examenul oral şi scris de licenţă.

Andrei 14/03/2012 at 6:24 am

Am inteles, insa ce inseamna un an suplimentar? Studentul va participa la cursuri impreuna cu cei care acum sunt anul 2 iar in septembrie vor fi anul 3 si va sustine examenul de licenta in luna iulie 2013? Restantele si creditele vor ramane aceleasi sau trebuie sa fie sustinute din nou examenele din anul 3 impreuna cu creditele din anul 2 si 1?

Mihai Naghi 03/04/2012 at 1:01 pm

În anul suplimentar studentul trebuie să îndeplinească criteriul de prezenţă de minim 50% la materia nepromovată, pentru a putea intra în examenul de la curs. La ore veţi merge împreună cu colegii care acum sunt anul II iar din toamnă vor fi în anul III de licenţă.

Examenul de licenţă, în cazul în care nu-l puteţi susţine anul acesta în Iulie din diverse motive, îl puteţi susţine la anul în Iulie (2013).

În anul suplimentar veţi susţine doar examene la materiile pe care nu le-aţi promovat în anii precedenţi (cu alte cuvinte creditele).

O zi bună!

octavian 23/04/2012 at 6:52 am

Sa inteleg ca putem sa terminam facultatea fara nici o restanta si sa nu sustinem licenta anul urmator, dar fara sa fim inscrisi in an suplimentar…

Mihai Naghi 23/04/2012 at 3:32 pm

Corect.

Puteţi termina facultatea fără restanţe (adică să absolviţi) şi puteţi amâna susţinerea examenului de Licenţă pe o perioadă nedeterminată, dar sfatul nostru este să nu amânaţi mai mult de 2-3 ani.

alex 22/05/2012 at 6:40 pm

Ceremonia de absolvire la facultatile economice cand are loc ?

Mihai Naghi 23/05/2012 at 8:40 am

Bună ziua!

Cel mai bine este să luaţi legătura cu decanatul întrucât fiecare facultate va avea festivitatea de absolvire proprie în zile diferite.

simona 28/07/2012 at 5:57 pm

Casetele cu filmarea festivitatii de absolvire pt. RCFBII Master 2012 cand le putem ridica de la RAU Bookstore daca pe 01 august se intra in vacanta ?

simona 30/07/2012 at 8:11 am

Cand putem ridica cd-urile cu filmarea absolvirii pt. RCFBII Master 2012?

Mihai Naghi 04/08/2012 at 9:43 am

Cel mai probabil în luna septembrie. Vă vom ține la curent și vom anunța și pe pagina de Facebook a Universității când pot fi ridicate.

ionut 30/08/2012 at 12:49 am

Buna ziua, studentii care au restante din primul an se pot inscrie in anul 3? Si care este minimul de credite pentru a trece in anul3?

Andrei I 21/09/2012 at 12:16 pm

Buna ziua!Am si eu o intrebare:Un student care trebuie sa faca an suplimentar si nu se inscrie pana la 1 octombrie,se poate inscrie sa faca anul suplimentar in anul urmator?

Mihai Naghi 10/10/2012 at 9:21 pm

Bună seara!

@Ionuț: bănuim că ați aflat răspunsul la întrebarea dumneavoastră până acum. Ne cerem scuze pentru întârziere dar din anumite motive pe care nu le putem menționa aici, nu v-am putut răspunde în timp util.

@Andrei: aceleași scuze și pentru dumneavoastră. Sperăm că ați rezolvat și ați aflat răspunsul de care aveați nevoie.