Descoperă-ți regiunea!

by Alexandra Enache on 03/12/2016

Vă așteptăm cu brațele deschise la evenimentul “Descoperă-ți regiunea!”, pe care studenții de la Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional îl inaugurează în cadrul Universității. 

Vă invităm în intervalul 11:00 – 16:00 (Corp B, etaj 4) să luați parte la activitățile regiunilor românești, unde veți cunoaște “Drăgaica”, personajul controversat al Munteniei, apoi vă puteți alege marinarul preferat din Dobrogea, care vă poate însoți la nunta basarabenilor. După nuntă, veți degusta preparatele moldovenești și veți descoperi misterele Transilvaniei.

În paralel, vă invităm la atelierele tradiționale – olărit și pictură pe obiecte ceramice, decorațiuni tradiționale pentru sărbătorile de iarnă și confecționarea de măști populare. Dansurile populare românești vor fi nelipsite, precum și colindele tradiționale.

Programul continuă de la ora 17:00 cu spectacolul de teatru ”Proștii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, în Aula Magna, pus în scenă de colegii din cadrul Studioului de Teatru URA.

Așadar, vă așteptăm pe toți, studenți, masteranzi, prieteni, familie, să ne treceți pragul și să degustați din bucatele tradiționale! :)

Event Facebook – click aici !

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


− 2 = 7

Previous post:

Next post: