Emia Open Talks

by Alexandra Enache on 28/10/2019

Știm ce înseamnă să fii tânăr student în fața unei viitoare cariere pline de întrebări. Venim, astfel, în sprijinul vostru cu răspunsuri despre ce înseamnă lucrul în domeniul IT din București, aplicat într-o industrie care nu este numai despre software development. Când?

Miercuri, 6 noiembrie 2019, de la ora 12:00, în Aula Magna URA

Înscriere: http://bit.ly/2PofwqQ  |  #ActivitateExtracurriculara

Speakerii Emia vor povesti despre experiența lor în diverse medii de lucru, parcursul lor profesional tehnic și non-tehnic, astfel încât să vă faceți o idee despre cum trebuie să vă pregătiți pentru provocările ce urmează.

SPEAKERI: 

  • Roxana Hau – QUALITY SUPERVISOR
  • Alexandru Drăghici – R&D SPECIALIST
  • Ștefan Ion – MANAGING PARTNER
  • Vlad Hărmănescu – TECHNOLOGY SALES MANAGER

Vom discuta despre cum poți să aplici și să dezvolți cunoștințele teoretice pe care le acumulezi pe parcursul anilor universitari și cum se ramifică ele în skilluri profesionale în cadrul companiilor IT. Pentru cei cu pasiune, creativi și motivați, avem un set-up perfect pentru inițierea în dezvoltarea profesională.

Pe lângă întrebările și curiozitățile voastre, vor fi abordate și subiecte de discuție cu privire la noile tendințe în digital, domeniile în care se aplică tehnologiile nou apărute, cât și aplicațiile lor specifice.

Emia.com, un hub IT multidisciplinar, dezvoltă soluții integrate de ultimă oră pentru advertisingul digital, îmbinând tehnologii avansate cu resurse și infrastructura globală. Punând accent pe un mix de inovație și originalitate, compania combină soluții progresive și know-how pentru a răspunde și a se adapta la ultimele tendințe în industrie. Echipa încearcă să fie mereu cu un pas înainte, dezvoltând aplicații software proprii prin modelarea ideilor noi în aplicații mai eficiente operațional, atât pentru set-up tehnic, cât și pentru exploatarea infrastructurii digitale interne.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


+ 4 = 11

Previous post:

Next post: