RAU JOB FAIR 2019

by Alexandra Enache on 10/04/2019

În scopul creării de oportunități concrete pentru viitorii absolvenți, atât din punct de vedere al integrării pe piața muncii, cât și pentru dezvoltarea perspectivelor de carieră, Universitatea Româno-Americană organizează cea de-a VI-a ediție a târgului de joburi și internship-uri RAU JOB FAIR. 

Târgul va avea loc pe data de 16 aprilie 2019, între orele 10:00 – 17:00, în incinta URA. Evenimentul cuprinde activități de recrutare și selecție la standurile companiilor expozante ce vor fi amplasate în holul principal al Universității (corp B).

De asemenea, evenimentul presupune desfășurarea în paralel a unor workshop-uri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea profesională, susținute de către reprezentanții mediului de business. Pentru studenții URA, participarea la workshop-uri se va considera Activitate Extracurriculară.

Evenimentul este deschis oricărei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de proveniență, participarea fiind GRATUITĂ în urma completării formularului de înscriere online: http://bit.ly/2Oxoek7.

Detaliile complete sunt disponibile pe website-ul dedicat: http://rjf.rau.ro.


S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


− 1 = 7

Previous post:

Next post: