Stagii de practică @ Procter&Gamble

by Alexandra Enache on 18/12/2017

În cadrul companiei Procter&Gamble sunt disponibile locuri pentru stagii de practică în următoarele departamente: Finanțe, Marketing, Vânzări, Logistică, IT și Procurement.

Studenții pot aplica la stagiile de practică până la data de 21 ianuarie 2018, prin completarea următorului formular: https://goo.gl/forms/0XzT3TfhRvW6wk2x2.

Practica pentru studenții din anul 2 din P&G se va desfășura sub forma unor proiecte reale, de business, din aria de specialitate a facultății la care echipele de studenți (formate din 3-4 persoane) vor încerca să găsească cele mai bune şi practice soluții.

De-a lungul orelor de practică vor avea și un coordonator din departamentul potrivit, care îi va ajuta în rezolvarea proiectului.

Toţi studenţii vor începe programul în acelaşi timp, în perioada martie-aprilie 2018, având un program de 2-3 zile pentru onboarding, urmat de lucrul efectiv pentru proiecte.

Programul de lucru este foarte flexibil și se poate stabili în fiecare zi sau săptămână, împreună cu echipa şi cu coordonatorul P&G, independent de celelalte echipe.

În urma completării formularului, aplicanții vor fi contactaţi de un reprezentat al departamentului de resurse umane, de la care pot primi toate informaţiile necesare referitoare la paşii următori.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


− 2 = 5

Previous post:

Next post: