Curs ”Magic-Coaching” (acreditat ANC)

by Alexandra Enache on 12/01/2017

Universitatea Româno-Americană organizează în premieră cursul ”Magic-Coaching” acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Coachingul este o modalitate de interacțiune umană bazată pe comunicare în care Coach-ul facilitează cunoașterea și exprimarea cât mai deplină a potențialului clienților săi.

Comunicarea este o sursă importantă de cunoaștere, poate chiar mai importantă ca propria experiență sau rațiunea. Cunoștințe din cele mai diferite domenii, despre noi, ceilalți sau lume în general, sunt dobândite prin comunicare. De cele mai multe ori însă, majoritatea oamenilor confundă cunoașterea cu informația fără să realizeze că nu orice mesaj conține cunoștințe, ci numai acele mesaje cărora li se poate atribui valoare de adevăr.

De aceea, rolul unui Coach profesionist este de a crea o relație de parteneriat cu clienții săi în cadrul căreia aceștia să descopere cât de adevărate sunt cunoștințele lor despre realitate și să renunțe la credințele ce îi limitează, încetinesc sau chiar îi împiedică să obțină ceea ce își doresc în viață.

Cursul se adresează tuturor absolvenților de învățământ superior ce au cel puțin 3 ani vechime în muncă și doresc să investească în capacitatea lor de a-și folosi puterea de influențare pentru a contribui la dezvoltarea altor persoane.

El are la bază principiile etice de influențare folosite de acele modele din Psihoterapia Neuro-Lingvistică, Analiza Tranzacțională și Hipnoză, modele considerate ”MAGICIENI” datorită transformărilor miraculoase pe care reușesc să le producă în modul în care clienții lor ajung să perceapă lumea și să înțeleagă comportamentele oamenilor.

Cursul este structurat în 11 module de câte 2 zile în week-end și oferă, pe lângă cele 60 de ore de teorie și 120 de ore de practică, 24 de ore gratuite de supervizare de grup și acces la înregistrările video ale cursului.

Investiția pentru a obține diploma care îți va permite să practici legal în Romania profesia de ”Specialist în activitatea de coaching” (cod COR 242412), este de:

  • 6.050 RON – pentru plata în avans a cursului,
  • 6.600 RON – pentru plata în două rate și
  • 7.150 RON – pentru plata în 11 rate (înaintea fiecărui modul).

Mai multe detalii despre curs poți afla de pe site-ul dedicat: www.magic-coaching.ro.

email

{ 2 comments… read them below or add one }

Minea Oana 23/01/2018 at 3:39 pm

Buna ziua, sunt interesata de acest curs, dar nu am studii superioare. Asta înseamnă că pot participa la curs dar nu su la examen?

Reply

Alexandra Enache 30/01/2018 at 11:54 am

Bună ziua!

Recomandarea este să parcurgeți toate informațiile disponibile pe website-ul cursului și să luați legatura direct cu formatorul pentru absolut orice nelămuriri ați avea. Aveți la finalul link-ului datele sale de contact: https://magic-coaching.ro/seria-2/.

O zi frumoasă vă dorim!

Reply

Leave a Comment


9 − = 1

Previous post:

Next post: