Campionatul de Minifotbal RAUSportCenter

by Alexandra Enache on 01/11/2016

Prima ediție a Campionatului de Minifotbal RAUSportCenter, desfășurat între 29-30 octombrie 2016 la Baza Sportivă URA, a fost un real succes, reunind studenți pasionați și motivați.

Cele 8 echipe concurente au fost împărțite în 2 grupe în lupta pentru marele premiu.

În semifinale au ajuns echipele United Berceni și FC Callatis (grupa 1), respectiv Atletico Băneasa și FC Tiki Taka (grupa 2). United Berceni a confruntat echipa FC Tiki Taka, câștigând detașat, în timp ce jocul dintre FC Callatis și Atletico Băneasa a fost strâns. Totuși, FC Callatis a reușit să se impună, scorul fiind de 2-0.

Finala mică a fost disputată între Atletico Băneasa și FC Tiki Taka, meci în urma căruia Locul III a revenit echipei Atletico Băneasa.

Mult așteptata finală a adus față în față echipele United Berceni și FC Callatis. În repriza a II-a, scorul a fost de 2-2. Penalty-urile au redirecționat premiul cel mare echipei United Berceni, în timp ce FC Callatis a trebuit să se mulțumească cu locul secund.

Legenda fotbalului românesc, Ilie Dumitrescu, a înmânat premiile (cupe, medalii și mingi de fotbal) studenților care s-au remarcat în cadrul acestei competiții. Astfel:

PREMII PE ECHIPE:
  • LOCUL I   >>   United Berceni
  • LOCUL II   >>   FC Callatis
  • LOCUL III   >>   Atletico Băneasa
  • Echipa Fair-play   >>   FC Tiki Taka
PREMII INDIVIDUALE:
  • Golgheter   >>   Dani – 9 goluri (United Berceni)
  • Cel mai bun portar   >>   Vlad (United Berceni)

Felicitări câștigătorilor, tuturor studenților participanți, precum și organizatorilor, George Chițurlaș și Florin Niță, studenți URA în cadrul Facultății de Management-Marketing.

Vă așteptăm la următoarea ediție în număr cât mai mare, dar cu la fel de multă pasiune, dăruire și motivație! :)

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


3 + 8 =

Previous post:

Next post: