Digital Transformation Forum – 2018, București @URA

by Alexandra Enache on 19/04/2018

În numele Digital Communication Network (DCN) și al Universității Româno-Americane (URA) ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitația de a participa la Digital Transformation Forum, Governance x Watchdogs (București, 3-4 mai 2018). Forumul se va desfășura la Universitatea Româno-Americană, Bd. Expoziției, Nr.1B, Sector 1, 012101, BucureștiAula Magna.

Digital Transformation Forum se concentrează pe modurile în care tehnologiile digitale moderne contribuie la o mai bună guvernanță precum și la îmbunătățirea activității media și a societății civile, asigurându-se că politicile publice și implementarea lor servesc populației. Reprezentanți ai guvernului, jurnaliști, experți ai societății civile și profesioniștii din domeniul comunicării vor interacționa cu omologii lor din peste 30 de țări pe parcursul a două sesiuni, axându-se pe tematicile unor guvernări mai eficiente și oneste, pe mijloace media active și pe activismul civic.

Invitații din SUA provin de la organizații prestigioase ca CNN, Mother Jones, Poynter Institute, Politifact sau PeaceTech Exchanges. Experții regionali includ nume precum DigitalFreedomLab din Belarus, Estonian Information System Authority din Estonia, Italian Institute for Social Assistance din Italia, Kloop social media din Kyrgyzstan, TechSoup din Polania, Serbian Justice Department din Serbia, Transparency International din Slovacia, Mykolayiv Center for Investigative Reporting din Ucraina, South and Eastern European Dialogue on Internet Governance și multe altele.

Participanții vor explora teme precum strategii de informare digitală, instrumente de transparență și responsabilitate guvernamentală, instrumente de căutare a adevărului, programe de guvernare electronică, date deschise, planuri strategice pentru social-media, e-guvernare, practici anticorupție sau jurnalism mobil și participativ, printre altele.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză dar este permanent disponibilă și traducere simultană în limba română (ridicați doar o pereche de căști fără fir de la intrare). Pe parcursul celor două zile, participanții sunt încurajați să relaționeze în timpul pauzelor de cafea și prânzurilor oferite de către organizatori.

Cadrele didactice, studenții/elevii, jurnaliștii și funcționarii publici au intrare gratuită.

Pentru mai multe informații despre forum, vă rugăm vizitați pagina web dedicată: dtf2018.rau.ro

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


− 2 = 1

Previous post:

Next post: