Școala de Vară “LAWding FUN”, ediția a II-a

by Alexandra Enache on 14/06/2017

Oglindă & Asociații organizează în perioada 7 – 14 iulie 2017 Școala de Vară “LAWding FUN”, ediția a II-a, ce combină teoria cu elementele practice necesare într-o profesie juridică.

În perioada Romei Antice, juriștii au transformat dreptul în artă – ius redigere in artem și au perfecționat competența în arta dreptului. La Școala de Vară LAWding FUN vom lămuri aspectele care ne-ar putea ajuta să înțelegem prezența și evoluția acestui concept în viața societății și să avem o imagine cât mai clară asupra elementelor constitutive și complementare.

LAWding FUN este conceptul prin care organizatorii vor sprijini studenții să parcurgă pași importanți în universul juridic, să dobândească aptitudini în comunicare și public speaking, să fie ingenioși într-o negociere, să deprindă abilități de cercetare și dezvoltare și nu numai.

Programul școlii de vară va oferi studenților oportunitatea de a fi mentorați în vederea dezvoltării unor aptitudini și calificări esențiale într-o profesie juridică și va fi condusă și anul acesta de un grup de experți în arta dreptului.

Locurile sunt limitate (19)!

Pot aplica studenți din anul I, II și III. CV-ul și scrisoarea de intenție se trimit până pe data de 25 iunie 2017 la adresa de email office@oglindalawyers.ro.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


6 + = 9

Previous post:

Next post: