Atelierul Digital Google – Studiu de Caz

by Alexandra Enache on 02/05/2017

Google România și Fundația LEADERS revin cu ”Atelierul Digital” la Universitatea Româno-Americană!

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Specialiștii Google vor susține un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

  • prezența online;
  • social media;
  • AdWords;
  • Web analytics.

Cursul va avea loc luni, 08.05.2017, la Universitatea Româno-Americană, sala 017,  în intervalul orar 15:00 – 18:00.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic -  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Cristian Ignat, Chief Canopyst @Canopy.

Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Româno-Americană.

Mai multe detalii și ÎNSCRIERI: www.atelieruldigital.com.

Informații suplimentare se găsesc și pe Facebook aici.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


+ 9 = 13

Previous post:

Next post: