EY Express | Accelerator de carieră

by Alexandra Enache on 03/03/2017

EY Express este un accelerator de carieră de cinci zile, cu un design inovator, în care creăm contextul perfect pentru interacțiune și punem la dispoziție instrumentele necesare pentru un nou tip de experiență de învățare. Miza este ca tu să începi să îți construiești o cariera activă, în ritmul și spiritul schimbării.

Pornind de la provocările mediului profesional al viitorului, proiectul îmbină strategii de învățare inedite și abilități practice, fiind bazat pe:

  • Antrenarea a cinci competențe cheie – rezolvarea de probleme complexe și gândirea critică, managementul interpersonal, exceptional client service, managementul riscului, managementul de proiect;
  • Gamification – sistem de puncte susținut de un storyline, care să declanșeze atât cooperare, cât și concurență între participanți. Punctele sunt acordate individual și pe echipe și permit evaluarea progresului și a abilităților dobândite;
  • Gândire digitală – folosirea Slack și WordPress pentru realizarea de proiecte, colectarea datelor și evaluare;
  • Feedback direct de la traineri și mentori;
  • Învățare peer-to-peer – un raport adecvat între proiecte de lucru în echipă, proiecte individuale și sesiuni de mentorat.

CUM SE DESFĂȘOARĂ?

  • Lucru în echipă. 60% din timp, participanții vor lucra împreună la proiecte, folosind învățarea activă. Ei vor colabora pe echipe și vor concura unii cu alții, iar la final vor primi puncte în funcție de cât de bine și-au îndeplinit task-urile, primind totodată feedback pentru activitatea lor.
  • Proiecte individuale. 10% din timp va fi alocat proiectelor individuale, când tinerii vor avea de realizat diferite quest-uri și de făcut teste online, despre care vor scrie pe platforma WordPress a proiectului. Din nou, vor fi răsplătiți cu puncte.
  • Sesiuni de mentorat. În 30% din timp, tinerii se vor întâlni cu echipa de mentori EY pentru a discuta despre mindset-uri și carieră. Se adaugă și de aici puncte.

La final, cele mai bune echipe vor fi premiate, iar participanții activi vor avea ocazia să se angajeze în cadrul EY.

CÂND ȘI UNDE?

13 – 17 Martie 2017, la biroul EY din BucureștiEchipa de formatori va fi compusă din traineri Școala de Valori și profesioniști ai companiei EY.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Am gândit programul cu o abordare puternic interdisciplinară pentru studenții de anul III și masteranzii cu background tehnic, IT și de business, precum și absolvenților.

Astfel, focusul este pe dezvoltarea unui set de competențe și nu pe testarea cunoștințelor teoretice dobândite pe băncile universităților.

APLICAȚII ȘI SELECȚIE

Aplicații se fac online, aici, până pe data de 5 martie 2017.

Selecția participanților va fi realizată de echipa EY, pe bază de CV. Experiențele internaționale și activitățile extracurriculare sunt un plus.

——————————————

Programul este susținut și recomandat de către CS-URA.

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


8 + = 17

Previous post:

Next post: