Concurs de Prezentări în Limba Japoneză – rezultate remarcabile ale cursanților CSRJ-AH

by Alexandra Enache on 21/03/2017

Concursul de Prezentări în Limba Japoneză, co-organizat de Asociația Profesorilor de Limbă Japoneză din România și Ambasada Japoniei în România și găzduit de Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București, a avut loc pe data de 11 martie 2017.

La concurs au participat 21 de concurenți din toată țara, atât de la instituțiile în care se predă limbă japoneză, cât și persoane care studiază individual. Câștigători au fost:

Categoria A (nivel începător spre intermediar)

  • Locul I: PARIZA Ioana, Asociația Sakuranbo din Constanța
  • Locul II: ROTARI Iurie Christian, Colegiul Național Ion Creangă din București
  • Locul III: SOREA Ștefania, Centrul Musashino din Brașov

Categoria B (nivel intermediar)

  • Locul I (Marele Premiu): BARANYI Alexandra-Gabriela, studentă în anul II la Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional din cadrul Universității Româno-Americane și cursantă a Centrului de Studii Româno-Japoneze Angela Hondru din București
  • Locul II: MERLAN Laura, Universitatea din București
  • Locul III: ZĂVULAN Doina, studentă în anul I la Facultatea de Informatică Managerială din cadrul Universității Româno-Americane și cursantă a Centrului de Studii Româno-Japoneze Angela Hondru din București.

Din partea Universității Româno-Americane a participat și Dumitru Oana, studentă în anul I la Facultatea de Relații Comerciale Financiar-Bancare Interne și Internaționale și cursantă a Centrului de Studii Româno-Japoneze Angela Hondru.

Felicităm toți participanții pentru performanțele demonstrate! :-) Mult succes în continuare! 

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


− 2 = 1

Previous post:

Next post: