Înscrie-te în programul DofE Award România!

by Alexandra Enache on 30/09/2016

Ai între 18 şi 24 de ani? Vrei să încerci ceva nou şi să obţii certificate de prestigiu făcând ceea ce îţi place? Universitatea Româno-Americană te încurajează să te împlici în programul DofE Award!

DofE Award este liderul mondial în premierea reuşitelor tinerilor şi este locul unde vei câştiga experienţă, îţi vei face prieteni şi vei dezvolta talentele ce vor rămâne cu tine pe tot parcursul vieţii.

Cum funcţionează?

În primul rând, DofE Award este o provocare personală. În program, singurul concurent pe care trebuie să îl întreci eşti chiar tu. Poţi sa întâlneşti alţi participanţi şi prieteni, dar nimeni nu o să se compare cu tine. Depinde doar de tine să-ţi descoperi limitele personale! Pe toată durata programului îl vei avea alături pentru ajutor şi sprijin pe Liderul tău Award.

Pentru a fi mai accesbil pentru tine, DofE Award este împărţit în patru secţiuni principale: Abilităţi personale, Activităţi fizice, Voluntariat şi Aventură.

 • Abilităţi Personale - Cu toţii avem diferite talente. De aceea în programul Award fiecare participant alege ce abilitate personală vrea să-şi îmbunătăţească sau să o înveţe. Astfel ei învaţă să fie hotărâţi şi perseverenţi. Sunt o mulţime de posibilităţi – să înveţe să cânte la un instrument muzical, să înveţe limbi străine, olărit, oratorie sau multe altele.
 • Activităţi Fizice - Prin sport se întreţine sănătatea şi starea de bine. În acestă secţiune, participantul îşi va îmbunătăţi aptitudinile şi condiţia fizică, va descoperi bucuria activităţilor fizice şi va învăţa principiile unui stil de viaţă sănătos. Participanţii pot face parte dintr-o echipă sportivă şi astfel îşi pot face noi prieteni, sau pot alege un sport individual.
 • Voluntariat - Pe parcursul vieţii, dăruim şi primim. Voluntariatul este o metodă de a dărui şi primi în acelaşi timp. Mulţumită secţiunii de voluntariat participanţii vor cunoaşte persoane pe care de altfel nu le-ar fi cunoscut şi vor dezvolta empatie, toleranţă şi răbdare. Vor învăţa, de asemenea, să fie responsabili şi vor experimenta sentimentul de a fi utili celor din jur.
 • Aventură - Ieşi din monotonie! O aventură este o provocare de a depăşi teama de necunoscut şi o oportunitate de a porni la drum, împreună cu un grup de tineri ca tine, pentru a explora locuri interesante din România sau din străinătate. Poate să plouă, poate să ningă, dar un grup bine pregătit nu va fi luat prin surprindere de nimic.

De ce să participi?

 • Este o adevărată aventură din prima zi până la ultima;
 • Fiecare secţiune îţi oferă ceva diferit;
 • Te vei distra cu prietenii tăi, atât vechi, cât şi noi;
 • Te vei bucura de o mulţime de experienţe noi;
 • Vei descoperi talente pe care nici nu te-ai gândit că le ai;
 • Este o provocare imensă;
 • Vei face lucruri ce-ţi plac şi te vei distra de minune;
 • Vei primi un certificat prestigios ce atestă efortul şi realizările tale;
 • Vei adăuga experienţă la CV-ul tău.

———————————————

Înscrierile se fac în perioada 10 – 31 OCTOMBRIE 2016, completând FORMULARUL ONLINE.

———————————————

ECHIPA URA – LIDERI AWARD (informații și mentorat):

RCFBII

DR

MM

IM - Laura BĂRĂGAN (etaj 3, sala 329 / tanasoaica.laura@profesor.rau.ro)

ETII – Patricia DODU (etaj 4, sala 429 / 0722547662 / patricia_dodu@yahoo.com)

SEE - Ramona GRIGORE (etaj 1, sala 101 / ichim.ramona@profesor.rau.ro)

Vă așteptăm cu drag! :)

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Leave a Comment


9 − 1 =

Previous post:

Next post: