Conferința “Economia politică a taxelor din perspectiva pieței libere”

by Alexandra Enache on 27/03/2014

Centrul de Economie Politică și Afaceri Murray Rothbard din cadrul Universității Româno-Americane, alături de partenerii Economistul, HotNews.ro, Institutul European din România, Energy Report, Asociația Studenților Economiști din România și As Invest vă invită la conferința cu tema “Economia politică a taxelor din perspectiva pieței libere (The Political Economy of Taxes from a Free-Market Perspective)”.

Evenimentul va avea loc în data de 8 aprilie 2014, începând cu orele 18:00, în Aula Universității Româno-Americane, Bd. Expoziției nr.1B, sector 1, București.

Conferința va fi susținută de către domnul Gene Epstein, profesor în economie, Economics Editor al celebrei reviste Barron’s, pentru care scrie din 1993. Domnia sa are apariții frecvente în presa internațională: National Public Radio, CNBC, CNN, BBC TV și FOX. Este autorul cărții “Econospinning: How to Read Between the Lines When the Media Manipulate the Numbers”, Wiley, 2006. Gene Epstein a fost Senior Economist la New York Stock Exchange și profesor la St. John’s University și City University of New York.

Nu se percepe taxă de participare. Cei interesați se pot înscrie, până pe data de 5 aprilie, la adresa de poșta electronică: office@rothbard.rau.ro

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Previous post:

Next post: