Stagii de practică P&G

by Alexandra Enache on 30/01/2019

P&G și Universitatea Româno-Americană vă invită să aplicați pentru stagii de practică în cadrul celebrei companii americane.

Procter & Gamble este cea mai mare companie de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) din lume. Compania deține peste 60 de mărci ce sunt livrate către 5 miliarde de consumatori și concurează în 160 de piețe. P&G a intrat pe piața din România în 1994, deținând mărci precum Always, Pampers, Pantene, Head & Shoulders și Lenor.

Invitația se adresează tuturor studenților care trebuie să participe la stagiul de practică prevăzut în planul de învățământ (licență, anul II), numărul minim de locuri alocate pentru studenții URA de către P&G, fiind:

  • Departamentul IT » 1 loc
  • Departamentul Finanțe » 2 locuri
  • Departamentul Marketing » 2 locuri
  • Departamentul Logistică » 4 locuri
  • Departamentul Achiziții » 2 locuri

* în urma înregistrării aplicațiilor, pot fi admiși mai mulți studenți

Practică la P&G se va desfăsura sub forma unor proiecte din aria de specialitate a facultății la care echipele de studenți vor încerca impreună cu echipa lor să găsească cele mai inovatoare și aplicabile soluții. De-a lungul orelor de practică vor avea și un coordonator din rândul managerilor din companie, care îi va ajuta în rezolvarea proiectului.

Termenul limită pentru înscrieri: 20 martie 2019
Perioadă de desfășurare: 8 aprilie – 3 mai 2019

Pentru a aplica la un stagiu de practică la P&G (înregistrare), APASĂ AICI !

S-ar putea să vă mai intereseze:

email

Previous post:

Next post: