Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client53/web55/web/wp-blog-header.php:6) in /var/www/clients/client53/web55/web/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Cursuri de calificare ?i specializare în domeniul turismului http://blog.rau.ro/2014/10/cursuri-de-calificare-si-specializare-in-domeniul-turismului/ Sun, 07 Apr 2019 17:26:03 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.3.2 By: Ioana Patrichi http://blog.rau.ro/2014/10/cursuri-de-calificare-si-specializare-in-domeniul-turismului/#comment-2735 Ioana Patrichi Thu, 16 Oct 2014 16:52:50 +0000 http://blog.rau.ro/?p=7661#comment-2735 Buna ziua. Cursurile de patiser si ospatar nu se organizeaza in cadrul Departamentului de Formare Continua si Invatamant cu Frecventa Redusa URA. Acest departament functioneaza in cadrul URA, dar ofera cursuri de formare profesionala, ceea ce este diferit de studiile universitare. Si nu, acestea nu sunt considerate studii superioare, ci ele sunt studii de formare profesionala! Lector dr. Patrichi Ioana Facultatea de Economia Turismului Intern si International Buna ziua.
Cursurile de patiser si ospatar nu se organizeaza in cadrul Departamentului de Formare Continua si Invatamant cu Frecventa Redusa URA.
Acest departament functioneaza in cadrul URA, dar ofera cursuri de formare profesionala, ceea ce este diferit de studiile universitare.
Si nu, acestea nu sunt considerate studii superioare, ci ele sunt studii de formare profesionala!

Lector dr. Patrichi Ioana
Facultatea de Economia Turismului Intern si International

]]>
By: Ioana Patrichi http://blog.rau.ro/2014/10/cursuri-de-calificare-si-specializare-in-domeniul-turismului/#comment-2734 Ioana Patrichi Thu, 16 Oct 2014 16:49:47 +0000 http://blog.rau.ro/?p=7661#comment-2734 Buna ziua, Nu intelegem ce treaba are scoala de meserii cu aceste cursuri? Aceste cursuri sunt organizate in cadrul Departamentului de Formare Continua si Invatamant cu Frecventa Redusa (http://formare.rau.ro/) si sunt cursuri de sine statatoare, care vin in completarea studiilor in turism pe care le ofera facultatea de ETII. Daca nu stiati, conditia minima pentru a urma cursul de Manager in turism este aceea de a avea studii universitare, deci...de aici nelamurirea cu scoala de meserii. Universitarii tind mai sus si tocmai de aceea s-a venit cu aceasta solutie de a introduce si astfel de cursuri de formare profesionala in domeniul turismului in cadrul acestui departament care functioneaza in Universitatea Romano Americana. Lector dr. Patrichi Ioana Facultatea de Economia Turismului Intern si International Buna ziua,
Nu intelegem ce treaba are scoala de meserii cu aceste cursuri?
Aceste cursuri sunt organizate in cadrul Departamentului de Formare Continua si Invatamant cu Frecventa Redusa (http://formare.rau.ro/) si sunt cursuri de sine statatoare, care vin in completarea studiilor in turism pe care le ofera facultatea de ETII.
Daca nu stiati, conditia minima pentru a urma cursul de Manager in turism este aceea de a avea studii universitare, deci…de aici nelamurirea cu scoala de meserii.
Universitarii tind mai sus si tocmai de aceea s-a venit cu aceasta solutie de a introduce si astfel de cursuri de formare profesionala in domeniul turismului in cadrul acestui departament care functioneaza in Universitatea Romano Americana.

Lector dr. Patrichi Ioana
Facultatea de Economia Turismului Intern si International

]]>
By: Ion Dorina http://blog.rau.ro/2014/10/cursuri-de-calificare-si-specializare-in-domeniul-turismului/#comment-2732 Ion Dorina Thu, 16 Oct 2014 13:31:57 +0000 http://blog.rau.ro/?p=7661#comment-2732 sunt interesata de un curs de ospatar si unul de patiser, pt a deschide o covrigarie in Lugoj. nu stiam ca le pot face la o universitate. tare. se considera studii superioare? sunt interesata de un curs de ospatar si unul de patiser, pt a deschide o covrigarie in Lugoj. nu stiam ca le pot face la o universitate. tare. se considera studii superioare?

]]>
By: kati http://blog.rau.ro/2014/10/cursuri-de-calificare-si-specializare-in-domeniul-turismului/#comment-2731 kati Thu, 16 Oct 2014 13:23:44 +0000 http://blog.rau.ro/?p=7661#comment-2731 voi ce sunteti? facultate sau scoala de meserii? dna firoiu universitarii trebuie sa tinda in sus, nu in jos voi ce sunteti? facultate sau scoala de meserii?
dna firoiu universitarii trebuie sa tinda in sus, nu in jos

]]>